ΕΚΘΕΣΗ


Έκθεση, 10 Ιουνίου 1983

Μιά φορά που είχα ανέβει σε αεροπλάνο, είδα πολλά θαυμάσια πράγματα. Πρίν ανεβούμε στα σύννεφα, έβλεπα πολλές πολιτείες χωριά λιμάνια και λιβάδια. όλα αυτά φαινόντουσαν παράξενα, γιατί ήταν σαν να έβλεπες γεωφυσικό χάρτη. Είχα περάσει και απο το λιμάνι του Πειραιά που δεν μπορούσα να φανταστώ πως ήταν τόσο μεγάλο. Τα χωράφια μοιάζανε σαν μεγάλα τετράγωνα, ή τρίγωνα, ή ακόμα και παραλληλόγραμα. Ο ήλιος φάνταζε λαμπερός, και πολύ πιο μεγάλος από εκεί πάνω. Είδα ακόμα και πολλά πουλιά που προσπαθούσαν να μας φτάσουν μα δεν τα κατάφερναν. Ακόμα και τα βουνά φάνταζαν πιό μικρά απο ποτέ. Όταν ανεβήκαμε πιό ψηλά η θέα ήταν πολύ πιο όμορφη. Τα πολλά σύννεφα δεν μας άφηναν περιθώριο για να δούμε κάτω, και έμοιαζαν σαν ένα απέραντο λιβάδι σκεπαζμένο απο χιόνι. Ήταν η πρώτη φορά που πέταγα με αεροπλάνο, και ήμουν κατευχαρηστημένος που τα είδα αυτά.

Να ευχαριστήσω τη δασκάλα μου μετά από 27 χρόνια! μιας και η έκθεση τώρα που την είδα καλύτερα βρίθει  λαθών μα εκείνη σημείωσε μόνο ένα και με βαθμολόγησε πολύ καλά. Ήταν από τις/τους δασκάλους που αγαπούσαν τα παιδιά. Να είστε καλά όπου και αν βρίσκεστε κυρία :)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΔΡΟΜΟΥΣ ΟΣΟΙ ΦΥΓΕΤΕ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.