ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΚΕΡΣ, ΜΟΝΟ ΡΑΓΚΕΡΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΡΕ ΛΕΜΕΕΕ

Είναι ένα site, το gamato.info που δε γνώριζα καν την ύπαρξή του μέχρι που την έμαθα σερφάροντας στο Τροκτικό αυτά που έμαθα για αυτό το site, ίσως οι περισσότεροι τα γνωρίζετε, όσοι δεν, μπορείτε να πατήστετε το λίνκ και να τα μάθετε. Εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και είναι ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνουμε, είναι το σχόλιο μιας κοπελιάς 29 ετών το οποίο παραθέτω αυτούσιο. Δεν απαξιώνω κανένα έργο, αλλά όταν κύριοι δεν έχουμε να φάμε πλέον, τι περιμένατε δηλαδή; Δυστυχώς κάποιοι καλλιτέχνες θα πεινάσουν μαζί μας γιατί οι φίρμες δεν έχουν ανάγκη

Παραθέτω λοιπόν αυτούσιο το σχόλιο δίχως άλλα σε… πρασινογάλαζο χρώμα γραμματοσειράς!


Καλησπέρα σας κύριοι ,είμαι κι εγώ μια από την γενιά των 700 ευρώ….ποτέ πριν και για κανένα λόγο δεν σκέφτηκα να κάνω ανάρτηση παρόλο που 30 τουλάχιστον φορές τη μέρα ανοιγοκλείνω το «troktiko» και για σχεδόν όλα έχω κάτι να πω….
Με 220 ευρώ ενοικιο….70 κοινοχρηστα…..200 σουπερ μάρκετ …..100 βενζίνες ….60 κατά μέσο όρο το μήνα ΔΕΗ……20 για τηλέφωνα και ιντερνέτ και χίλια δυο άλλα έξοδα που μπορεί να προκύψουν….νομιζει κανένας ότι έχω την πολυτέλεια ….να πληρώνω για να αγοράζω cd’s …..να νοικιάζω dvd’s και να πηγαίνω κινηματογράφο ??????κι όμως κάτι πρέπει να κάνω μέσα στο σπίτι που κάθομαι μιας και η προοπτική να βγω έξω δεν υπαρχει…..και δεν υπάρχει επειδή τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν……και τώρα που κατάφεραν να κλείσουν μέσα και τους «εγκληματίες» του gamato.info…πείτ! ε μου ….τι να κάνω τις ώρες που θα πρέπει να κλείνομαι στο σπίτι ?????να σκέπτομαι τις μέρες χωρίς προοπτική που έρχονται ή την οικογένεια που δεν μπορώ να κανω,επειδη δεν θα μπορέσω να τα βγάλω πέρα?????
Έλεος κύριοι …..δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά της Ελλάδας….μη μας ζητάτε λοιπόν όλοι να συμβάλλουμε για να βγούμε από την κρίση ….είμαι 29 χρονών …..και μια ζωή με θυμάμαι …να ακούω για μια λιτότητα ….οι γονείς μου, μου ζήτησαν να σπουδάσω ……και σπούδασα(οικονομικά σπούδασα για να καταλάβω τι είναι ο πληθωρισμος….η λιτότητα …..)πτυχίο …..μεταπτυχιακά …..κι όμως …..έφτασα να κάθομαι μέσα σε ένα σπίτι από τις 7 που γυρίζω ως τις 7 που ξαναφεύγω για δουλειά …..να προσποιούμαι πως περνώ τέλεια και να σκέπτομαι ακόμα και το ένα ποτό που θα πρέπει ! να πιω όταν θα βγω…..τουλαχιστον με το gamato και τις ταινίες ξεχνιόμασταν και πέρναγε η ώρα καπως……τωρα????
Συγχαρητήρια!!!!!
Συγχαρητήρια στη δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία που κατάφεραν κάτι τοοοοοσο σημαντικό!!!!!!!! :PPPPPPP
Ευτυχώς που κλεισανε μέσα τους διαχειριστές του site και έμειναν να κάνουν τη ζωή τους οι «Ρουσοπουλοι»….οι Βατοπεδινοί ….οι εμπλεκόμενοι με τη Siemens…….εκείνοι που εκμεταλλεύονται τους «μαύρους» που πουλάνε cd’s και dvd’s……οι άλλοι που έφεραν το χρηματιστήριο και τόσους Έλληνες σε μαύρα χαλια…..αυτοι που υποβάθμισαν τον πολιτισμό και την αξία της χώρας μας…..
Ο κόσμος μ’αυτά και μ’αυτά θα ξεσηκωθει…….δεν αντέχεται τόση πίεση …….

Ευχαριστω,
Μια χαρουμενη και αισιόδοξη 29χρονη …..

Υ.Γ. Πολλά ακόμη σχόλια που παραθέτονται, είναι… «γαμάτα». Αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά

Υ.Γ. 2 Κάπως έτσι πλέον πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ( μαζί με τα χάπια μας βέβαια )  :P για να τη βγάλουμε καθαρή! Απολαύστε το :)

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.